Contact

Bestuur Hiredguns
Voorzitter – Roel Ariëns
E-mail: roel@hiredguns.nl

Penningmeester – Bart Rijk
E-mail: bart@hiredguns.nl

Webmaster & Youngbloods - Anton Hopmans
E-mail : anton@larp.nl

Facebookpagina HiredGuns

Clubavond
De speelavond van de HiredGuns is elke woensdag van 19:00 tot 23:00 in de "Top1Toys Uden" aan de Sint Janstraat 25 Contributie voor 1 januari 2011 tot 31 december 2017:
heel jaar tot en met 15 jaar: €15,-
heel jaar vanaf 16 jaar: €35,-
Half jaar: €20,-

Voordelen voor leden is dat ze woensdagavond vrij gebruik mogen maken van de tafels en scenery. Op toernooien krijgen leden €2,50 korting en ook op het kopen van club-t-shirts krijgen leden korting. Allemaal goede redenen om lid te worden van Hired Guns.

Spelers zijn vrij om een paar keer kennis te komen maken met Hired Guns en gratis gebruik maken van tafels en scenery. Als men echter meerdere keren gebruik wil maken van tafels en scenery wordt met geachte contributie te gaan betalen.

Contributie mag contact worden betaald bij een van de bestuursleden van Hired Guns of mag rechtstreeks worden overgemaakt naar de rekening van de club. Gelieve de contributie voor 1 januari van het nieuwe jaar te betalen.

Rekeninggegevens:
Ten name van: Hired Guns
Rekeningnummer: 2524677
Vestigingsplaats: Uden

Overige opties

De Hiredguns hebben een Battleboard geplaatst in spelwinkel GOBLIN en zelf heeft de Goblin 1 tafel beschikbaar gesteld (met 6 paintstations) voor het lijmen en schilderen van je warhammer miniaturen. Aan deze tafel kunnen 6 personen zitten en dat kan altijd als de winkel open is! Je moet wel zelf je benodigdheden meebrengen.

Spelwinkel Goblin
Pastoor Spieringsstraat 45
5401 GT UDEN
Telefoon : 0413 270662
Email : info@larp.nl
Internet : www.goblin.nu
Facebook : Spelwinkel Goblin